BGTURF FTER PARTY 2023

*

AFTER
PARTY
2023

28.05 BUDAPEST

bgturf eric dantes

BGTURF trivia

 

Paris - grad bez premca. Svakako je tako za autora ovih redova. Grad sa najvećim brojem turista u Evropi. A opet, grad u kome možete naći svoj kafe na uglu za prvi jutarnji espreso i kroasan u kome će vas već drugog jutra pozdravljati po imenu. Ili jednostavnu tihu gostionicu sa pravom domaćom kuhinjom. Pariz je grad čiji je gradonačelnik jednog davnog datuma propisao da stolovi u bistroima budu okrugli i mali (sigurno prepoznajete o čemu pišem). Sve to kako bi dame i gospoda sedeli što bliže. Toliko je bilo do gradonačelnika, ostalo je na vama. Pariz je i grad sa pet hipodroma, na kojima najbolji svetski galoperi i kasači vode borbu do poslednjeg daha publike i metra staze. Da pomenemo samo Prix de l'Arc de Triomphe i Prix d'Amerique. Naravno, pa i četvrtak popodne na hipodromu Saint Cloud sa druge strane Bulonjske šume je uz pristojan ručak, dobre trke i sjajno društvo, sasvim prihvatljiva opcija.

Vladan Ilić, vlasnik / Eric Dantes(SRB), Princess Park(IRE)

 

"Kao prvo želeo bih da Vam se zahvalim na čestitkama. Ali, sve zasluge pripadaju treneru, džokeju i naravno mojoj ljubimci Princess Park. Tako da bih ovom prilikom ja hteo njima da se zahvalim na zaista zapaženom rezultatu koji smo postigli. Iskreno da vam kažem, ne znam zašto, ali imam ogromno poverenje u ovu kobilu. Iako su mnogi moji prijatelji pa čak i rodbina bili vrlo skeptični po pitanju nje, nadam se da neće biti u pravu.

 

Sto se tiče daljih planova, za to je isključivo zadužen trener. Ako sve bude po planu, njen sledeći start je 11.juna. Do tada veliki POZZZZ za sve."

Gabor Maronka, trener Cezar (FR), Crystal Night(IRE)

 

"Cezar. Kako sam i rekao u najavi trke za bgturf.com, grlo nije bilo previše "naoštreno". Bio je spreman da trči. Sledeći start planiramo na dan derbija u trci "Patai Sandor Empekverseny", ovo mu bila pripremna trka.

 

Crystal Night. Sretni smo da je počeo ponovo da se bori. Distanca 1000m mu više odgovara, ali po propozicijama ovo je bilo u kalendaru. Sledi mu mali odmor i onda ćemo odlučiti št adalje.

 

Hvala bgturf.com što nas pratite i veliki pozzz."

REMINDER

https://www.facebook.com/bgturf.pastuvi

BGTURF OGLASI
(+381) 064 330 42 16

 INFO@BGTURF.COM