BGTURF IN THE HOOD 2023

*

IN THE
HOOD
2023

09.04 BUDAPEST % BRATISLAVA

09.04 BUDAPEST

.

09.04 BUDAPEST 13:25 - 17:30 / 8 trka

Bojan Račič / Vanity Vision (SVN)

 

"Kobila je lepo napredovala od prošle sezone i vrlo lepo ide u treningu, tako da je upisana u Hazafi dij. U trci u nedelju je par dobrih konja, dve kobile isto drže upis u Hazafi i pastuv koji je upisan u Nemzeti dij. Tako, da ćemo videti gde smo trenutno.

Vanity Vision ima pedigre za duže staze i mislimo, da če joj isto tako i odgovarati. Tako da je plan definitivno Kancadij, a ako bude dobro išla, razmišljaćemo i o derbiju pa i slovačke omice.

To je jedina kobila koju imam u treningu. Tu je i njena polasestra od Eagle Top-a. Puni jednu godinu i stvarno lepo izgleda."

Aurel Mazilu / Wind Princess(FR), San Invincible (GB)

 

"A week before we had two horses ran. Ultra Pont at 1200m placed second, Who Cares 1400m, placed third. Ultra Pont is a 3yo stallion who has been in sprint races with big horses and I have high hopes for him. Who Cares je trogotka, planiramo je za Gd-3 Hazafi Dij 7.maja.

Wind Princes (1000m) and San Invincible (1400m) will run on Sunday. San Invincibile is a 3yo stallion who will also run in Gd-2 Nemzeti Dij. Who Cares a 3yo mare, she will run in Gd-3 Hazafi Dij on May 7th.

Thank You very much for following our efforts and races."

(prevod)

"Sedmicu pre trčala su nam dva grla u Budimpešti: Ultra Point drugoplasiran na 1200m i Who Cares, treče mesto na 1400m. Ultra Point je trogodac koji je prethodno trčao sprinterske distance sa dobrim konjima, tak oda od njega dosta očekujemo.

U nedelju nam trče Wind Princess (1000m - test trka) i San Invincible (1400m). San Invincible je trogodac koji upisan i za Gd-2 Nemzeti Dij.

Veliko hvala bgturf.com što prati naš rad i trke "

Gabor Maronka / Adonis (IRE), Picasso Blue (IRE), Orhan (IRE)

 

"Adonis je konj koji dolazi, kupljen u Engleskoj. Kada je stigao kod nas bio u je stanju bez mase, bez kondicije. Sve to usled dugog stajanja u Holandiji.. Od tada, grlo se vratilo, dobio je na masi i usao u kondiciji. Po prognozama treći favorit. Siguran sam da će biti potrebna jedna trka "u nogama", jer idemo prvo na sinteticku brzu podlogu sa njim. Adonis je zdrav i jak. Sada je na ispitu njegovo znanje. Ova trka je idealna za njegov prvi start.

Piccaso Blue i Orhan. Oba konja su trčali u Srbiji. Picasso Blue ima pobedu u Bogatiću, na pesku je loše trčao. On je trenutno jači, krupniji, dobro radi u treningu. Upisan je u trku pošto njegova forma u pobedi u Bogatiću nam daje nade da kod nas može bar u K-II za pripremnu trku. nadamo se najboljem trčanju.

Orhan je prošle godine otišao iz mog treninga sa formom 63 i bio drugi u Srbiji. Potom je imao jedan start, bio je poslednji ako se dobro sećam. Ne znam šta se sa njim tamo dešavalo, nisam upućen. Trenutno je u dobroj formi, na totalizator kladionici je drugi favorit. To je i moja procena.

Pozdrav veliki za bgturf.com!"

Anđelko Jurkić / My Jury Twister (CRO)

 

"Drago mi je da podelim utiske i očekivanja sa sajtom bgturf.com.

Radujem se i očekujem da će biti u placu. Očekivanja su tu iako u ga prognozama u nisu predvidjeli. Zekan My Jury Twister je moj odgoj, štale Jurkić - Sport."

BelRacing / Vendetta Bel (FR)

 

"Prva trka u sezoni, tesko je dati neke prognoze, bez obzira što se radi o trci konja bez pobede. Mislimo da nije nimalo laka trka. Pozitivni smo i nadamo se da ce Vendetta Bel istrcati dobru formu.

Pozdrav za sve koji prate bgturf.ccom od kompletnog tima BelRacing"

 

.

09.04 BRATISLAVA

 

"Cena starostu MČ Petržalka" K-II 3g.ž. 1600m €4,000
12.VICTORY OF GENIUS (12) Đorđe Perović / Gabor Maronka /."Almodo"


bgturf bratislava

 

"Cena starostu MČ Petržalka" K-II 3g.m. 1600m €4,000
3.AMORE BOY (8) Martin Laube / Csontos Pal / "Intergaj II"
11.RACING RAY (9) Đorđe Perović / Gabor Maronka / Št."Etemović"


bgturf bratislava

.

04.06 BRATISLAVA - PRVI UPIS

Trener Gabor Maronka / Št."Etemović" HUN

  • "39. Veľká cena Slovenska" Gd-3 4+g. 2400m €27,000
    ADONIS (Siyouni - Rajaratna / Galileo)
    MY CRAFT (Nathaniel - Monisha / Sinndar)
  • "39. Cena Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR" L 3+g. 1200m €17,000
    BANBOLINA ET (Prince Of Lir - Blusienka / Blues Traveller)
  • "39. Cena Scottish Rifla" L 4+g. 1800m €13,000
    BERKSHIRE REBEL (Sir Percy - Silicon Star / Starborough)

Trener Gabor Maronka / Št."Almodo"

  • "30. Cena Arvy" K-I 3g-ž. 1800m €10,000
    VICTORY OF GENIUS (Massaat - Villabella / Hernando)

https://www.facebook.com/bgturf.pastuvi

BGTURF OGLASI
(+381) 064 330 42 16

 INFO@BGTURF.COM