BGTURF IN THE HOOD 2023

*

IN THE
HOOD
2023

16.04 BUDAPEST

16.04 BUDAPEST

REPLAY!

BUDAPEST

bgturf eric dantes

Vladan Ilć / vlasnik Eric Dantes (SRB)

 

"Eric Dantes je stigao ovde u Mađarsku iz Surčina u januaru, zajedno sa.grlima g.Hajre Jusufovića. Što se tiče uslova za rad, o tome je i suvišno govoriti. Jednom rečju, ja sam se oduševio. Imam puno poverenje u rad Misolava Jovanovića i Sandora Kovacsa.

Što se tiče starta u nedelju, ne očekujem ništa veliko. grlo je opterećeno u handikapu i to prilično. Za naredni period videćemo kako se bude sve razvijalo. Mislim da su Eric Dantes i moja miljenica Princess Mia dobri konji i zaslužuju šansu na evropskim stazama. Može biti i da sam veliki optimista, ali imam veliko poverenje u njih."

Gabor Maronka / trener Berkshire Rebel (IRE), Anwar Mirashe (IRE)

 

"Prvo o utiscima kako je Adonis istrčao prošle nedelje. U našoj najavi za sajt bgturf.com rekao sam da iako grlo nosi naveći teret u trci i da je u dobroj formi i da verujemo u njega. Upitno je bilo da li su ostali trogoci u trci toliko napredovali preko zime, da mu mogu parirati. I pokazalo se da nisu. Adonis je pokazao kvalitet za jače trke.

U nedelju Berkshire Rebel ima prvi okršaj sa mađarskim stejerima, a nosi priličan teret. Jahaće ga Suták Csenge, koja je prošle godine bila na viskom trećem mestu liste uspeha. Očekujem plasman u prva tri. Za Berkshire Rebel ova trka je dobra proba sa grlima koja su kupljena i uvezena u isto vreme kada i on.

Anwar Mirashe je po hansikapu jedino mogao biti pisan u ovu trku. Jahaće ga štalski aspirant Kolumbán Örs i nadam se da će izjahati tako da vidimo prave mogućnosti našeg grla.

Hvala za pažnju koju poklanjate našem radu i veliki pozdrav za za bgturf.com."

Rahim Etemović / vlasnik Berkshire Rebel (IRE), Anwar Mirashe (IRE)

 

"Još je rano da procenimo gde smo u odnosu na konkurenciju. Grla još nemaju onaj stepen forme koju očekujemo. Imam više grla koja bolje trče na travi nego na politraku. Od 7.maja ćemo znati više i radimo detaljniju analizu. Zadovoljan sam radom trenera Maronke i kompletnog tima.

Kako je vidim, Mađarska je za mene samo prva stanica. Ako budemo sproveli sve kako je planirano, idemo dalje: Italija, Nemačka i Francuska. To je svakako moj cilj.

Pozdrav za bgturf.com! "

Hajro Jusufović, HJ Racing Team / vlasnik Boccacio Boy (IRE), Il Ministro (FR) , Guilin (IRE)

 

"Ovde u Mađarskoj uslovi za trening su odlični. Imamo sve što je potrebno, a i mir za naše konje. Utisak je i da su trke na visokom nivou. Konkurencija je dosta jaka. Konji se osećaju dobro, nisu još u formi koju čekujemo. U stvari, kroz prve trke želimo da dobiju i na kondiciji. Stoga, rezultat treutno nije u prvom planu. Bitno mi je da dostignu svoju top formu za jače trke koje su pred nama.

Boccacio Boy je još neiskusan, ovo mu jetek druga trka u karijeri. Stoga i nemamo neka velika očekivanja. Važno nam je da istrči lepo, bez problema. Bitno nam je da dobije na iskustvu, oseti konkurenciju i da mu bolje ocenimo distancu.

Il Ministro ima veoma ozbiljnu konkurenciju. Očekujemo ga u prva tri konja. U boljoj formi bi trebalo biti u maju kada će za njega biti i jačih trka u kalendaru.

Guilin trči sa baš jakim protivnicima. Bio bih zadovoljan da je u prvih pet. Posle ove, za njega u planu sledeći start je u Bratislavi.

Sve u svemu, sada je samo priprema za predstojeće jake trke i želimo da se izmerimo sa kokurencijom.

Sa zadovoljstvom svoje utiske delimo sa sajtom bgturf.com."

Morvai Előd / jahač Eric Dantes (SRB)

 

"U nedelju Eric Dantes prvi put trči u Mađarskoj, tek da oseti stazu. Nemam neka posebna očekivanja. Daćemo sve od sebe.

Velika je konkurencija u Mađarskoj, ali ide nabolje. Imao sam dosta problema sa kilogramima, sada je daleko bolja situacija. Jašem i prepone ovde na Kincsem Parku. U planu mi je da jašem i u Srbiji."

.

04.06 BRATISLAVA - PRVI UPIS

Trener Gabor Maronka / Št."Etemović" HUN

  • "39. Veľká cena Slovenska" Gd-3 4+g. 2400m €27,000
    ADONIS (Siyouni - Rajaratna / Galileo)
    MY CRAFT (Nathaniel - Monisha / Sinndar)
  • "39. Cena Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR" L 3+g. 1200m €17,000
    BANBOLINA ET (Prince Of Lir - Blusienka / Blues Traveller)
  • "39. Cena Scottish Rifla" L 4+g. 1800m €13,000
    BERKSHIRE REBEL (Sir Percy - Silicon Star / Starborough)

Trener Gabor Maronka / Št."Almodo"

  • "30. Cena Arvy" K-I 3g-ž. 1800m €10,000
    VICTORY OF GENIUS (Massaat - Villabella / Hernando)

REMINDER

https://www.facebook.com/bgturf.pastuvi

BGTURF OGLASI
(+381) 064 330 42 16

 INFO@BGTURF.COM