BGTURF IN THE HOOD 2023

*

IN THE
HOOD
2023

23.04 BUDAPEST

BUDAPEST & BRATISLAVA

.

DI DOMENICA SWEETY i jahač Milan Konkolj odlični treći u trogodačkoj K-III trci u Bratislavi. Grlo je iz štale "Emir - Pula" u vlasništvu g.Emira Mehmedagića iz Pule. Trener Maronka kaže da je zadovoljan pokazanim i da se Di Domenica Sweety definitivno sprema za mađarski derbi.

Jako društvo, pobednica Zaryiannka, drugi Rex Of Thunder. Dvojac štale Etemović je imao pred sobom jak tempo od starta. Potrebno je još rada da se nadoknadi propušteno, ocena iz Srbije odavno nije relevantni pokazatelj. Samo napred, biće bolje..

LIVE!

23.04 BUDAPEST

bgturf eric dantes

Hajro Jusufović, HJ Racing Team, vlasnik / Euroaquilo(GB)

"U nedelju pred nama je samo jedan start, Euraquillo će trćati na 1900m. Dobro je radio u treningu, ali nije trčao od oktobra prošle godine. Procena je da mu je potrebna jedna trka da se "izduva" pa onda krećemo konkretnije. Bićemo zadovoljni ako bude plasiran. Cilj nam je da bude u formi za Millenniumi Dij početkom juna. Planiramo da tada trče i Euraquillo i Guilin.

 

Sledeći naš nastup je 7.maja i Trial Stakes, trčaće i naš Il Ministro. Pred njim je trka u kojoj će morati da se uzmeri sa verovatnim protivnicima u derbiju.

 

Hvala na čestitkama, staraćemo se da zaslužimo još."

Gönczi Rebeka, jahač / Punto Blanco(GB)

 

"Greetings for bgturf.com!

 

As turf writes : "he was not in fight in his previous races, but his highest form cannot be far from that of the favorite horse.” I looked back at his competitions, I am very optimistic about him. I think we will make a good couple."

prevod

 

""Kako je pisao magazin: "nije se borio za vrh plasmana u prethodnim startovima, ali njegova najbolja forma ne može biti daleko od toga da bude među favoritima trke". Pogedala sam njegove prethodne startove, prilično sam optimistična u vezi njega. Mislim da ćemo činiti dobar tandem u trci."

Vladan Ilć / vlasnik Eric Dantes (SRB)

 

"Ne očekujem previše. Ipak u poslednjem startu je za nijansu prikazao bolje trčanje nego je to bio slučaj u prethodnoj trci na 1400m. Svakako je pokazao kapacitet za bolju formu nego je to bio slučaj dok je bio u Srbiji.

 

U vezi planova za dalje, za to je zadužen trener, ne želim da mu se mešam u posao. Lično, želeo bih da se Eric oproba sa jačim konjima u nekoj grup trci. Verujem da ima potencijal za takav poduhvat.

 

Srdačan pozdrav za bgturf.com iz Belgije!"

Gabor Maronka, trener / Orhan(IRE), Theodor(GER), Punto Blanco(IRE), Ghost Sts(IRE), Snow Hawk(GB)

 

"Prvo o Snow Hawk. Kobila nije trčala od septembra prošle godine, bila je na dugom odmoru u Hrvatskoj. Nije "rana" kobila, trebalo joj je vremeda da još izraste. Nije još u najboljoj formi, trka ije laka iako je K-IV. Po prognozama je ne vide u prva tri, ali mi se nadamo i verujemo u nju.

 

Ghost Sts je odlično prezimila, u dobroj je formi. Po totalizator kladionici je drugi šans. Naspram ostalih grla uvezenih iz Engleske, njoj nije potrebna aklimatizacija. Nadam se da će se boriti za pobedu.

 

Pungto Blanco porodice Vujić, stigao je iz Engleske (kupljen na aukciji) kada i ostala grla u tom "paketu" koji je imao problem sa transportom. Još radimo na tome da ga dobro upoznamo. Čini mi se da smo na dobrom putu, nadam se da će se boriti sa favoritima.

 

Theodor, takođe porodice Vujić je grlo od Tai Chi, malo je komplikovan. U prvom startu nije bilo kako je planirano. Nadam se da će u narednom startu uspeti u napretku i ulepšati dan i vlasniku i ekipi.

 

Orhan je prošli put trčao jaku trku. Malo je mu nedostajalo vazduha u finišu. Sledi mu druga trka, drugi favorit po meni. Boriće se za pobedu.

 

Hvala što nas pratite i pozdrav svima."

Anđelko Jurkić, Jurkić - Sport, vlasnik / Ghost Sts(IRE), Snow Hawk(GB)

 

"Neću biti skroman. Očekujem pobjede od obe konbile! Sledeći start našeg trogoca je planiran za 7.maj. Pozdrav za bgturf.com!"

Daniel Vujić, vlasnik / Theodor(GER), Punti Blanco(IRE)

 

"Theodor nije izjahan u prošlom startu po dogovoru, rezultat je bio takav kakav je bio. Očekujemo ovoga puta da se kockice slože kako treba.

 

Punto Blanco je kupljen na aukciji u Engleskoj, dugo ostao u transportu kao i ostala grla iz tog paketa. Kao trogodac četiri puta trčao u Engleskoj. Ovo mu je prvi start kao starijem grlu. Veujemo u rad našeg trenera.

 

Hvala što nas pratite. Pozdrav za bgturf.com!"

Nagy Norbert, jahač / Snow Hawk(GB)

 

"Kobila nije trčala osam meseci, lepo je prezimila i odmorila. Poznajem je dobro, jahao sa mje vše puta. Dobi osam i dve trke sa njom u Budimpešti.

Počinje novu sezonu i očekujem je u prva tri grla u trci u nedelju. Potom je pauza od nedelju dana, sldeće trke 7.maja.

 

Lep pozdrav za bgturf.com sa Kincsam Parka."

 

.

04.06 BRATISLAVA - PRVI UPIS

Trener Gabor Maronka / Št."Etemović" HUN

  • "39. Veľká cena Slovenska" Gd-3 4+g. 2400m €27,000
    ADONIS (Siyouni - Rajaratna / Galileo)
    MY CRAFT (Nathaniel - Monisha / Sinndar)
  • "39. Cena Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR" L 3+g. 1200m €17,000
    BANBOLINA ET (Prince Of Lir - Blusienka / Blues Traveller)
  • "39. Cena Scottish Rifla" L 4+g. 1800m €13,000
    BERKSHIRE REBEL (Sir Percy - Silicon Star / Starborough)

Trener Gabor Maronka / Št."Almodo"

  • "30. Cena Arvy" K-I 3g-ž. 1800m €10,000
    VICTORY OF GENIUS (Massaat - Villabella / Hernando)

REMINDER

https://www.facebook.com/bgturf.pastuvi

BGTURF OGLASI
(+381) 064 330 42 16

 INFO@BGTURF.COM