BGTURF IN THE HOOD 2023

*

IN THE
HOOD
2023

02.07 BUDAPEST & Karlovy Vary

bgturf in the hood

BGTURF.COM

 

"Došao je i taj dan. Derbi dan. Kincsem Park, Warszawa, Hamburg, Curragh. Sasvim dovoljno."

BUDAPES

Vladan Ilić, vlasnik / Eric Dantes, Princess Park

"Vladimire veliki pozdrav za vas i vaše čitaoce. Ovom prilikom ću biti veoma kratak u izjavi, samo jedna rečenica. Veoma jaka konkurencija, nadam se da će moja grla pružiti dostojan otpor ostalim grlima.

I još nešto bih dodao. Poželeo bih ovom prilikom mom prijatelju gospodinu Hajri Jusufoviću i njegovim grlima puno sreće u predstojećim trkama koje se održavaju za vikend na. Kincsem parku. Srdačan pozdrav."

Bel Racing / Vendetta Bel

"Trka “života” je poseban momenat i ćast kada se učestvuje. Veoma smo ponosni i raduje nas da ćemo opet biti učesnici u Mađarskom derbiju. Vendetta se dobro oseća, dobro je radio, trener i džokej iskazuju zadovoljstvo. Iako dosadašnji rezultati nas ne svrstavaju u favorite, Belracing veruje u Vendettu i gaji nadu da može da napravi solidan plasman. "

Gönczi Rebeka, džokej / Punto Banco

"I'm looking forward to Sunday. I feel that my preparation went perfectly and my horses are full of strength waiting for Sunday's races. I think the spectators will be able to see a very exciting derby, as there are many contenders in the race."

prevod

"Radujem se nedelji. Mislim da su pripreme protekle savršeno i da grla koja ću jahati puna snage čekaju svoje trke. Takođe se nadam da će publika uživati u veoma uzbudljivom derbiju, start mašina je puna."

Daniel Vujić, vlasnik / Punto Banco

"Prvi start odličan. Drugi loš, jer smo napravili neke greške u opremi i stilu trčanja. Odlično izgleda i odlično radi u treningu. Jaka je konkurencija, ali se nadamo dobrom trčanju. U sedlu je ponovo Rebeka."

Gabor Maronka, trener / Cezar, Berkshire Rebel, Baron Black, Racing Ray, Muskateer Three, Domenica Di Sweety, Banbolina ET

"Prvo derbi. Racing Ray; imao sam peh u ždrebcima s njim ali njegova dosadašnja zarada bila je dovoljna da uđe u derbi. Probaćemo sa drugim taktikom, nadam se najboljem.

Domenica Di Sweety; Jedan dosta stabilan trogodac koji se tokom godine formirao i napredovao. U dobroj je formi, distanca mu odgovara i idemo s njim pozitivno.

Baron Black je konj koji konstantno drži formu. I sad je u dobroj formi, 2400m mu još više odgovara tako da ćemo probati. Nadamo se najboljem.
Berkshire Rebel; ova distanca mu odgovara. U svakoj trci preko 2000m on je bio u borbi za pobedu. Ova trka je prilika da pokaže svoju najbolju formu i bori se za pobedu.
Cezar, dvogodac. Imao je jedan start u karijeri i odlično je istrčao. Po porgnozam aovde vodi se za drugog favorita, ali ja smatram da će se boriti za pobedu.

Punto Banco porodice Vujic; konj je u dobroj formi. Imali smo mali peh u prethodnoj trci sa njim. Probaćemo ispraviti. U sedlu će opet imati džokejku Rebeku sa kojom je imao uspeha i nadamo se najboljem.

Bambolina ET trči izuzetno jaku trku. Prva proba na travu i pravac. Neće joj biti lako, ali nadam se da će se snaći i da će se boriiti sa protivnicima

Hvala puno i pozz za bgturf."

Hajro Jusufović, vlasnik HJ "Racing Team" / Guilin, Il Ministro, Euraquilo

"Radujem se da konačno dolaze sve jače trke i da možemo da se merimo sa najboljim. A dan derbija je takav dan. Imaćemo tri učesnika u tri trke. Guilin ce trčati na 2800m u Elit kategoriji. Nikada nije trčao tu distancu. On dolazi u sve boljoj formi i očekujem ga među prva tri konja.

Euraquilo će trčati na distanci 2000m. On je u treningu pokazao dobru formu i očekujm ga među prva 2 u trci. Učesnik u derbiju, Il Ministro je moja velika nada. Došlo je vreme da sada pokaže bolje rezultate nego u dosadašnjim trkama. On je u vrlo dobroj formi, Ali, pitanje je kako će mu odgovarati ova distanca 2400m . U ovoj trci je vrlo jaka konkurencija. Ja verujem u njega i da će pokazai dobar rezultat. Želja, a i velika nada je kao i kod svih ostalih vlasnika da osvoji ovu veliku trku.

Želim svim vlasnicima, trenerima i džokejima puno sreće i da svi završe zdravo i zadovoljni ovaj spektakl koji je pred nama. Pozdrav za sve koji nas prate."

 

.

https://www.facebook.com/bgturf.pastuvi

BGTURF OGLASI
(+381) 064 330 42 16

 INFO@BGTURF.COM