BGTURF IN THE HOOD 2023

*

IN THE
HOOD
2023

13.08 BUDAPEST & BRATISLAVA

bgturf in the hood

BGTURF.COM

 

Ove nedelje kvalitetan program u Budimpešti i Bratislavi.

 

Na Kincsem Parku, u prvoj trci imamo priliku da vidimo hrvatski odgoj, Mr Jury Twister štale "Jurkić - Sport". Potom Zanimljiva kategorija I na 1600m i puno poznatih "faca" u njoj: Muskateer Tree, Zain Nibras, Proncess Park i Banbolina ET. Prvi zvaničan start grla Zain Nibras za štalu "HJ Racing Team" svakako privlači pozornost.

 

Lepa vest je da je trener Miroslav Jovanović ponovo vlasnik lisansa u Mađarskoj, a u ovoj trci imaće i drugo grlo, Princess Park. I Jovanoviću i Maronki želimo uspeh. U Mađarskoj, zanimljivo postoji procedura za izdavanje i verifikaciju bavljenja trenerskim poslom. Naš nedavni razgovor uz hladnu oranžadu sa šampionom trenerom Gaborom Maronkom pročitajte OVDE.

 

Tu je još jedan start štale "HJ Racing Team" sa grlom Il Ministro, reč je o K-I 1600m. Jaka trka, g.Hajro Jusufović kao pravi sportista staje na crtu. Samo prave trke su jedino rešenje, naš je slogan. Štalu "HJ Racing Team" smo Vam uz popodnevni čaj sa g.Jusufovićem predstavili OVDE.

 

U Bratislavi poslovično kvalitetan program. Preporučujemo odlične K-I i K-II, dvogodačka i paleta trka za 3+g. na 1400m/1600m/2400m. Tu je i kasački derbi Slovačke! Znači prilika da se uživa u dobrim trkama. Tako blizu, a tako daleko.

 

Kao zagrevanje pogledajte snimak od pre dve sedmice i pobedu grla Lady Jazz u Bratislavi, štale "Sindikat Prospektor". Ko još nije, više o njima može pročitati u našem prilogu OVDE.

LIVE!

.

https://www.facebook.com/bgturf.pastuvi

BGTURF OGLASI
(+381) 064 330 42 16

 INFO@BGTURF.COM